Bent u 45 jaar of ouder?

Vraag 1/10

Ervaart u onregelmatige menstruaties?

Vraag 2/10

Is uw laatste menstruatie meer dan 12 maanden geleden

Vraag 3/10

Ervaart u opvliegers? (plotseling opkomend gevoel van warmte)

Vraag 4/10

Ervaart u nachtelijk transpireren, overmatig zweten tijdens het slapen?

Vraag 5/10

Bent u de afgelopen tijd meer dan 5 kg bijgekomen? En ervaart u dat uw silhouet een andere vorm aanneemt?

Vraag 6/10

Ervaart u, vaker dan vroeger, stemmingswisselingen?

Vraag 7/10

Voelt u zich soms erg vermoeid en is dit meer dan vroeger?

Vraag 8/10

Is uw slaap veranderd of heeft u het gevoel dat u ondersteuning bij het slapen kan gebruiken?

Vraag 9/10

Ervaart u vaginale droogheid?

Vraag 10/10

Uw resultaat

De verschijnselen die je ervaart passen onvoldoende bij de overgang om te kunnen constateren dat je in de overgang zit. De verschijnselen kunnen wel het begin van de overgang aankondigen. Om hier zeker van te zijn kun je het beste je huisarts of een overgangsconsulent raadplegen. Mochten het toch al overgangsverschijnselen blijken te zijn zoals opvliegers, nachtelijk transpireren of gewichtstoename dan kan Ymea overgang 8-in-1 ondersteuning bieden. Ymea is natuurlijk en geschikt voor langdurig gebruik.

Uw resultaat

De verschijnselen die je ervaart horen bij de fase vóór de overgang, ook wel de premenopauze. Dit is de periode voor je laatste menstruatie. Je eierstokken stoppen langzaam met de aanmaak van hormonen, door deze hormoonschommelingen kun je je eerste overgangsverschijnselen krijgen. De symptomen zijn nog mild, maar opkomende opvliegers en onregelmatige ongesteldheid is natuurlijk niet prettig. Ymea overgang 8-in-1 bevat Maca en Salie wat helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. De producten van Ymea kunnen langdurig gebruikt worden.

Uw resultaat

De verschijnselen die je ervaart horen bij de fase vóór de overgang, ook wel de premenopauze. Je menstruatie is onregelmatig en je cyclus is duidelijk aan het veranderen. Deze fase kan ook gepaard gaan met gewichtstoename en ook je silhouet kan veranderen. Dit komt door de schommeling van hormonen. De aanmaak van oestrogeen zorgt voor de typische vormen van vrouwen, tijdens de overgang wordt de aanmaak van oestrogeen minder en verandert de verdeling van je vet. Het product Ymea Silhouet bevat groene thee extract wat helpt bij afvallen en het behouden van je figuur. Ook bevat het Salie wat helpt het bij opvliegers en nachtelijk transpireren. De producten van Ymea kunnen langdurig gebruikt worden.

Uw resultaat

De verschijnselen die je ervaart geven aan dat ook jij in de overgang zit, gelukkig ben je hier niet alleen in. De opvliegers vliegen je om de oren en je zweet veel, en dat niet alleen ‘s nachts. Ook je silhouet kan veranderd zijn, door schommelingen in je hormoonhuishouding. Deze verschijnselen zijn typisch voor de overgang. De een heeft er meer last van dan de ander. Hoe dan ook, het blijft vervelend. Het product Ymea Silhouet bevat groene thee extract wat helpt bij afvallen en het behouden van je silhouet. Ook bevat het Salie wat helpt het bij opvliegers en nachtelijk transpireren. De producten van Ymea kunnen langdurig gebruikt worden.

Uw resultaat

De verschijnselen die je ervaart horen bij de fase vóór de overgang, ook wel de premenopauze. Je menstruatie is onregelmatig en je cyclus is duidelijk aan het veranderen, dit gaat vaak samen met opvliegers en nachtelijk transpireren. Hiervoor heeft Ymea het product Dag & Nacht, met Salie ter ondersteuning van de overgangsverschijnselen zoals opvliegers en Valeriaan en Citroenmelisse zijn rustgevend en bevorderen een goede nachtrust. De producten van Ymea kunnen langdurig gebruikt worden.

Uw resultaat

De verschijnselen die je ervaart horen bij de fase vóór de overgang, ook wel de premenopauze. Je menstruatie is onregelmatig en je cyclus is duidelijk aan het veranderen, dit gaat vaak samen met opvliegers en nachtelijk transpireren. Hiervoor heeft Ymea het product Dag & Nacht, met Salie ter ondersteuning van de overgangsverschijnselen zoals opvliegers en Valeriaan en Citroenmelisse zijn rustgevend en bevorderen een goede nachtrust. De producten van Ymea kunnen langdurig gebruikt worden.

Uw resultaat

De verschijnselen die je ervaart geven aan dat ook jij in de overgang zit, gelukkig ben je hier niet alleen in. De opvliegers vliegen je om de oren en je zweet, en dat niet alleen ‘s nachts. Deze verschijnselen zijn typisch voor de overgang. De een heeft het meer dan de ander. Hoe dan ook, het blijft vervelend. Ymea heeft verschillende producten die je kunnen ondersteunen tijdens de overgang. Ymea overgang 8-in-1 helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen (Salie). De producten van Ymea kunnen langdurig gebruikt worden.

Uw resultaat

Uit jouw situatie kunnen we constateren dat je waarschijnlijk in de overgang zit of er wellicht al voorbij bent. Gelukkig zijn de symptomen mild bij jou en ervaar je niet al te veel klachten. Mocht je in de komende tijd toch plots overgangsverschijnselen herkennen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren of stemmingswisselingen, dan kan Ymea ondersteuning bieden. De producten van Ymea kunnen langdurig gebruikt worden.

Ymea Overgang Test

Ben ik in de overgang?

Weet je niet zeker of je in de overgang bent? Doe dan nu de gratis Overgang Test van Ymea en krijg een indicatie.

De overgang wordt door iedere vrouw anders ervaren, maar er zijn veel overgangsverschijnselen die vaker terugkomen. Niet alleen de meer bekende verschijnselen, zoals opvliegers, nachtzweten en stemmingswisselingen. Ook vermoeidheid, een opgezette buik of een droge vagina kunnen worden ervaren. Hoe meer van deze verschijnselen je hebt, des te groter de kans dat je in de overgang bent. Wil jij weten of je in de overgang bent?

Beantwoord dan hier de 10 vragen in onze snelle online Overgang Test!