Nu korting op Ymea bij bij bol.com. Bekijk actie

Veelgestelde vragen

Wat is Ymea?

Ymea biedt een aantal natuurlijke producten voor de overgang, speciaal ontworpen om je te ondersteunen tijdens deze periode van verandering. De producten van Ymea bevatten een combinatie van kruidenextracten, vitamines en mineralen, zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van vrouwen in de overgang te voldoen. Alle kruidenextracten in Ymea zijn goed verdraagbaar en geschikt voor langdurig gebruik bij overgangsverschijnselen.

Lees hier meer over hoe Ymea je kan ondersteunen tijdens de overgang.

De producten van Ymea

Wat zit er in Ymea (ingrediënten)?

Alle producten van Ymea bevatten een combinatie van plantenextracten, vitamines en mineralen die je lichaam ondersteuning geven bij overgangsverschijnselen. Je vindt de volledige samenstelling en alle Ymea ingrediënten hier:

Ymea 8-in-1
Ymea Silhouet
Ymea Stemming & Emotie
Ymea Dag & Nacht

Hoe gebruik ik Ymea?

Je gebruikt één of twee capsules of tabletten Ymea per dag. Dit is afhankelijk van het product dat je hebt gekozen. Kijk op de verpakking van jouw Ymea product. Neem de tabletten bij voorkeur tijdens of na de maaltijd in, met een beetje water.

Waar kan ik de Ymea bijsluiter vinden?

De producten van Ymea hebben geen bijsluiter. Je vindt alle informatie die je nodig hebt op de verpakking van elk Ymea product. Voor meer informatie kun je natuurlijk onze website raadplegen.

Kan ik Ymea lang achter elkaar gebruiken?

Ja. De overgang duurt gemiddeld 5 jaar. Je kunt de producten van Ymea deze hele periode gebruiken, want de natuurlijke ingrediënten zijn goed te verdragen.

Wat moet ik weten voor ik Ymea ga gebruiken?

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk en helpen je gezond en fit door de overgang heen!

Ik slik medicijnen. Mag ik dan gewoon Ymea gebruiken?

Als je medicijnen slikt, adviseren we je altijd om te overleggen met je huisarts voordat je Ymea gaat gebruiken.

Verstoort Ymea het natuurlijke overgangsproces?

Nee. Het natuurlijke proces van de overgang blijft intact. Ymea biedt je enkel ondersteuning in de bijbehorende overgangsverschijnselen.

Hoeveel tabletten zitten er in een verpakking?

Ymea heeft verschillende verpakkingen. Zo kun je verpakkingen met 30 of 64 capsules kopen of een voordeelverpakking van 128 tabletten. Kijk bij de verkooppunten welke Ymea verpakkingen worden aangeboden.

Heeft Ymea bijwerkingen?

In de aanbevolen hoeveelheden wordt Ymea over het algemeen prima verdragen.

Hoe kan ik Ymea het best bewaren?

De producten van Ymea kun je het best droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Is Ymea gevaarlijk?

Nee, Ymea is niet gevaarlijk. Wel wordt geadviseerd het aanbevolen gebruik niet te overschrijden. Alle producten van Ymea zijn geschikt voor langdurig gebruik. Wanneer je andere medicatie gebruikt, raden we aan om contact op te nemen met je huisarts. Deze kan jou vertellen of je Ymea, zonder problemen, naast je medicatie kunt gebruiken.